RCT in actie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

BK Masters

RCT is 2 Belgische kampioenen rijker

 

bkmasters20152

 

Tijdens het weekend van 13 en 14 juni zakten enkele RCT’ers af naar Deinze om er deel te nemen aan het BK Masters. Dit leverde de club 2 nieuwe Belgische kampioenen op. Zo trad zaterdag oude rakker Felix Cresis aan in de 200 meter. De tachtigplusser kwam over de meet na 47”14 en legde beslag op de eerste plaats. “Mijn start was niet behoorlijk en ik sukkel al een tijdje met mijn knie,” aldus de wat teleurstellende Felix. “maar ik heb deelgenomen en heb ervan genoten, dat is het belangrijkste.

Op zondag was het Katleen De Cupere die victorie mocht kraaien op de 5000 meter. Ze domineerde de wedstrijd reeds van in het begin. “Na de derde kilometer moest ik het tempo wat laten zakken, waardoor ik net niet kon slagen in mijn doel, sub 18 minuten te lopen.” Uiteindelijk finishte Katleen in 18'06, een tijd waarmee ze alsnog tevreden is: “Het was mijn eerste 5000 meter dit seizoen en ik was de hele wedstrijd op mezelf aangewezen om het tempo hoog te houden.

Zorgden nog voor Tiens succes: Serge Lefèvre (3e in het kogelstoten met een worp van 29m41) en Bart Koekelkoren (3e in het polsstokspringen met een sprong van 2m80).

 

podium2BKmasters2015