RCT in actie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Barbecue RCT Atletiek

Affiche BBQ2018

 Iedereen is van harte uitgenodigd!

Het inschrijvingsformulier vind je hier

De affiche vind je hier

 

ACKO-jeugdmeeting 18/08/2018

Op zaterdag 18 augustus trokken heel wat Tiense atleten naar Kortenberg voor de jeugdmeeting van ACKO.

Bij de benjamin meisjes was er wel slecht één vertegenwoordigster, maar Liese heeft wel getoond wat ze allemaal kan. Liese knalde op de 60 m naar een persoonlijk record van 10.22 en ze sprong 80 cm hoog. Bij het kogelstoten stootte ze de kogel van 1 kg 6,32 m ver, een verpulvering van haar persoonlijk beste met meer dan 1 m. Ze werd dan ook knap 5de met deze prestatie.

Lees meer...

Ready? Set... Quiz

quiz
 
Op zaterdag 8 december 2018 organiseert Racing Club Tienen Atletiek ‘Ready? Set... Quiz’, een algemene kennisquiz voor alle niveaus!

Verwacht een avond vol spanning, onverwachte wendingen en veel amusement, waarin we in 18 thema’s over de meest uiteenlopende onderwerpen polsen naar jullie al dan niet algemene kennis. Goed kunnen quizzen is zeker geen vereiste voor een plezante en ontspannende avond!

Onze quiz gaat door in de Manège in Tienen. De deuren gaan open om 19u30 en we starten met de quiz stipt om 20u. Ploegen mogen maximaal bestaan uit 5 personen en betalen een luttele som van 20 euro.

Ik hoor je al vragen: hoe schrijven we ons in voor deze niet te missen quizavond? Dat is heel eenvoudig en kan op twee manieren:
1. Vul dit formulier in: https://goo.gl/forms/uRqabc73WqApcRi22

2. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je ploegnaam en aantal personen in je ploeg. 

Je krijgt steeds bevestiging van je inschrijving. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt! 
Trommel dus je vrienden, kennissen, familieleden, collega’s, buren en aanverwanten op, stel een ploeg samen, test je algemene kennis en verzeker je van een avond vol (ont)spanning. Wij hopen alvast op jullie komst.

De opbrengst van deze quiz wordt gebruikt om de dagelijkse werking van de club te ondersteunen en te verbeteren (huur accommodatie, aankoop materiaal, trainers, etc.).