Provinciaal Kampioenschap Jeugd

Provinciaal Kampioenschap Jeugd (Dilbeek)

Op zaterdag 24 juni hebben onze jeugdatleten het beste van zichzelf gegeven tijdens het PK in Dilbeek.

Omdat het een veel te lange lijst is om alle prestaties te vermelden, kunnen jullie hieronder enkele prachtige statistieken van onze atleten lezen:

• 31 Tiense atleten deden mee. Enkel de organiserende club Dilbeek had nog meer atleten.
  • RCT behaalde in totaal 35 medailles (19 x goud, 10 x zilver en 6 x brons). In het eerste opzicht doet geen enkele club beter.
  • Er waren 50 provinciale titels te verdelen en RCT behaalde er daarvan dus 19!
  • 15 verschillende Tiense atleten behaalde een provinciale titel en 4 daarvan konden 2 titel behalen.
  • 21 Tiense atleten behaalde minstens 1 podiumplaats.
  • 5 atleten van RCT werden gehuldigd voor hun veldloopprestaties tijdens het winterseizoen.
  • En natuurlijk het plezier dat wij gezien hebben bij onze atleten doet ons blij maken als trainer.

Wat een toffe bende om training aan te geven en wat een trainersteam.

Bedankt aan alle supporters! Geniet van de vakantie!

Alle resultaten zijn te bekijken op de website van Dilbeek (https://www.dilbeekac.be/wp-content/uploads/Uitslag-PK-jeugd-Vl-B-24-juni-2017.pdf)

Verslag door Tim Ginkels

Schrijf je zelf graag een verslag van een meeting, dan mag je die altijd doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook opmerkingen over het verslag mogen via deze weg worden doorgegeven.