RCT in actie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Belgisch Kampioenschap Alle Categorieën

 Belgisch Kampioenschap Alle Categorieën (Brussel)

Vier RCT’ers werden geselecteerd om deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap A.C. op 1 en 2 juli in Brussel. De weergoden waren onze atleten allesbehalve goed gezind, maar toch slaagden zij erin om in de regen puike prestaties neer te zetten.

Zo dook junior Franne Flossy op de 200 meter onder de 26” en klokte ze af in een tijd van 25”92. Gerbrand Huts was geselecteerd voor de baanronde. Hij liep deze in een mooie tijd van 48”38 en werd zo 19e in totaal.

Op de 800 meter zagen we Stien Flossy aan de start verschijnen. Zij klokte af in een tijd van 2’24”64. Ten slotte deed ook Paulien Uyttebroek mee aan dit Belgisch kampioenschap. Op de 1500 meter liep ze naar een nieuw persoonlijk én clubrecord met een tijd van 4’37”80! Dit was goed voor een deelname aan de finale de dag erna, waarin ze met een tijd van 4’39”39 knap 11e werd.

Proficiat aan alle atleten!

Schrijf je zelf graag een verslag van een meeting, dan mag je die altijd doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook opmerkingen over het verslag mogen via deze weg worden doorgegeven.