De inschrijvingsformulieren van het nieuwe atletiekseizoen 2020-2021 komen binnenkort online. Nieuwe atleten die wensen een testtraining te volgen in oktober, kunnen hier meer informatie vinden. 

Inschrijven bij RCT

Het lidgeld voor een jeugdatleet (Benjamin/Pupil/Miniem) bedraagt 170 EUR voor een volledig seizoen (van 1 november tot en met 31 oktober). Het lidgeld vanaf cadet bedraagt 190 EUR voor een volledig seizoen. Masters betalen 120 EUR

De kangoeroes trainen één maal per week en dienen slechts 120 EUR te betalen voor een volledig seizoen. Zij kunnen niet deelnemen aan wedstrijden.

Recreanten (vanaf 18 jaar) betalen 120 EUR voor een volledig seizoen. Ook zij kunnen niet deelnemen aan wedstrijden.

Alle nieuwe atleten dienen 2 documenten in te vullen: inschrijvingsformulier en aansluitingsformulier.

Het lidgeld dient betaald te worden op rekeningnummer BE96 1450 5012 4205 met vermelding van de NAAM, VOORNAAM en de GEBOORTEDATUM van de atleet.

Het inschrijvingsformulier moet door de ouders worden ondertekend. Alle formulieren geef je volledig en correct ingevuld af aan één van de trainers of bestuursleden, of mail je naar de secretaris van de club (rct.secretariaat@gmail.com). Wij vragen ook een e-mailadres op het inschrijvingsformulier in te vullen om je op de hoogte te houden van wedstrijden, inschrijvingen voor kampioenschappen, evenementen e.d.

De atleet ontvangt zijn startnummer na betaling van het lidgeld én het invullen van het inschrijvingsformulier (en aansluitingsformulier indien van toepassing), ongeveer 2 weken na het aanvragen van een startnummer. Het startnummer heb je nodig om te kunnen deelnemen aan wedstrijden. Het is niet mogelijk om een startnummer aan te vragen zonder ontvangst van betaling en zonder de nodige ingevulde formulieren. Tijdig inschrijven en betalen is de boodschap !

Het lidgeld dekt ook de verzekering in geval van sportkwetsuren, alsook het gebruik van kleedkamers en douches.

Ben je al lid?

Dan kan je je opnieuw aansluiten door het document “inschrijvingsformulier” volledig in te vullen en af te geven aan je trainer of op het secretariaat. Breng dit zo snel mogelijk in orde, zo ben je verzekerd bij sportongevallen!

Ieder reeds aangesloten jeugdatleet betaalt 170 EUR

Ieder reeds aangesloten wedstrijdatleet vanaf cadet betaalt 190 EUR. Masters betalen 170 EUR.

Ieder reeds aangesloten recreant (vanaf 18 j) en kangoeroe betaalt 120 EUR

Dit dient gestort te worden op rekeningnummer BE96 1450 5012 4205 (met vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de atleet).

 

Gezinskorting:

Indien meerdere leden van een gezin aansluiten, kennen we volgende kortingen toe:

  • 20 euro korting op het totale lidgeld vanaf twee aangesloten gezinsleden;
  • 50 euro korting op het totale lidgeld vanaf drie aangesloten gezinsleden;
  • 90 euro korting op het totale lidgeld vanaf vier aangesloten gezinsleden.
Sluit Menu