Jaren geleden besloot het bestuur om een stelsel uit te werken om de atleten te belonen voor de geleverde prestaties tijdens het seizoen. Sinds het atletiekseizoen 2016-2017 werken we met een nieuw systeem, een systeem dat voor meer duidelijkheid, openheid naar de atleten, maar vooral motivatie voor de atleten moet zorgen. Dit systeem geldt voor alle cadetten, scholieren, junioren en senioren van Racing Club Tienen Atletiek.

Tijdens het seizoen kunnen atleten punten verzamelen door deel te nemen aan wedstrijden en/of kampioenschappen, goede prestaties te leveren, clubrecords te behalen, etc. Met die punten kunnen atleten stijgen in levels. Op het einde van het seizoen wordt voor elke atleet gekeken op welk level hij/zij is beland en krijgt de atleet daarvoor op de atletenhuldiging een geldprijs. Deze geldprijs wordt enkel en alleen verkregen als je je opnieuw aansluit voor het volgende seizoen.

De handleiding en het reglement vind je hieronder terug. Wij hopen dat dit systeem ervoor zorgt dat atleten gemotiveerd worden om het beste van zichzelf te geven gedurende het atletiekseizoen!

Het reglement kan  je hier terugvinden: https://rctatletiek.be/wp-content/uploads/2020/11/handleiding-2020-2021-volledig.pdf

Je prestaties dien je zelf in te geven via het onderstaande formulier:

 

Sluit Menu