Uitreiking sportawards stad Tienen

Uitreiking sportawards stad Tienen

Racing Club Tienen Atletiek was prominent aanwezig op de uitreiking van de sportawards van stad Tienen. Charlotte Vanlangenaker haalde de Jeugdtrofee van de meisjes binnen. Een dik verdiende prijs na een mooi seizoen dat gekleurd werd door heel wat Belgische, Vlaamse en provinciale titels, aangevuld met beste jaarprestaties en clubrecords. Proficiat Charlotte!

Jules Vanlangenaker was genomineerd voor de Jeugdtrofee van de jongens, maar moest de duimen leggen tegen het Tiense zwemtalent Timon Swillen. Gerbrand Huts en Felix Cresis waren genomineerd voor de prestigieuze Trofee voor Sportverdienste, die echter te beurt viel aan Jason Suttels van skeelerclub Heverlee. Proficiat aan alle genomineerden van onze club en de andere Tiense sportclubs.

Tijdens de uitreiking werd ook het boek ‘Sport@Tienen, een bloemlezing uit de Tiense sportgeschiedenis’ voorgesteld, een uitgave van het stadsbestuur Tienen, samengesteld door Rik Poulman. In dit boek staat een heel mooi hoofdstuk over de rijke geschiedenis van onze atletiekclub.Voor jonge atleten biedt het een verrijkende blik op het verleden van onze club. Oudere atleten en clubleden kunnen dan weer wegdromen bij de oude foto’s, anekdotes en verhalen uit het boek.

Sluit Menu