Finale Beker van Vlaanderen pupillen en miniemen, Tienen 14/09/2019

Finale Beker van Vlaanderen pupillen en miniemen, Tienen 14/09/2019

Afgelopen zaterdag sloegen RCT en ROBA de handen in elkaar om de finale van de Beker Van Vlaanderen voor pupillen en miniemen te organiseren. Op het Tiense Houtemveld streden de 12 beste clubs bij de jongens en bij de meisjes tegen mekaar, waaronder zowel de jongens als de meisjes van de 2 organiserende clubs. Een nooit eerder geziene prestatie!

De meisjes van ROBA verzamelden het meeste aantal punten en mochten plaatsnemen op het hoogste schavotje. RCT behaalde een verdienstelijke 5e plaats. Bij de jongens was de eerste plaats weggelegd voor KAAG Gent. De jongens van ROBA en RCT eindigden op een respectievelijke 3e en 11e plaats. Alle atleetjes samen lieten meer dan 1600 prestaties optekenen.

Een heel dikke proficiat aan alle atleten en trainers maar zeker ook aan het hele BVV-team en het bestuur van RCT Atletiek en ROBA om er een top organisatie van te maken! Ook een dikke dankjewel aan de vele medewerkers waar we op konden rekenen die dag!

Ook de ploeg van ROB kwam eens kijken hoe het eraan toe ging op de finale van de BVV in Tienen! Bekijk hun reportage hier!

Een dikke dankjewel aan Dieter Bauwens voor de prachtige foto’s! Meer foto’s kan u vinden op onze facebookpagina en instagrampagina. Er wordt ook een volledig videoverslag gemaakt van deze topdag! Deze verschijnt deze winter op ons YouTubekanaal!

 

Sluit Menu