RCT Atletiek valt in de prijzen tijdens uitreiking VVBO trofeeën, Erps-Kwerps, 16/11/2019

RCT Atletiek valt in de prijzen tijdens uitreiking VVBO trofeeën, Erps-Kwerps, 16/11/2019

Zoals de jaarlijkse gewoonte luidt, heeft ook dit jaar de VVBO prijsuitreiking plaatsgevonden, en wel op 16 november in Erps-Kwerps. Met deze prijsuitreiking kunnen atleten (van benjamins tot en met miniemen) die in bezit zijn van de beste prestaties van Vlaams-Brabant een trofee krijgen. Ook dit jaar werd RCT Atletiek vertegenwoordigd door een aantal jeugdatleten.

Zo hebben de benjamins, pupillen en miniemen jongens het VVBO interclub klassement gewonnen. Van de pupillen jongens kregen Senne Vertongen en Thies Flamez ook nog een individuele beker. Ook de pupillen en miniemen meisjes hadden succes. De pupillen Malena Bauwens en Marit Flamez kregen een trofee voor hun prestaties, samen met de miniemen Laure Mondelaers en Lisa Lubula. Omdat Laure voor de zesde keer op rij werd verkozen als beste allround atlete van Vlaams-Brabant, wordt ze tweede op de erelijst aller tijden van de VVBO. Spijtig genoeg grepen de benjamins meisjes juist naast de beker, wegens een tekort aan atleetjes met voldoende prestaties, anders hadden ook de Tiense meisjes het VVBO interclub klassement gewonnen.

Door haar grote inzet doorheen het jaar kon onze club ook een waardebon bij AMO Sport van maar liefst €150 in ontvangst nemen, omdat atleten van RCT Atletiek procentueel het meeste deelnamen aan de wedstrijden van de VVBO.

Een dikke proficiat en bedankt aan alle benjamins, pupillen en miniemen!

Sluit Menu