Atletiekstage 2022 – Schrijf je nu in!

Atletiekstage 2022 – Schrijf je nu in!

Het is weer bijna zover! In 2022 organiseert de club voor de 39ste keer een atletiekstage tijdens de paasvakantie. Tijdens de eerste week van de paasvakantie (2 april t.e.m. 9 april 2022) trekken we hiervoor naar Riccione, Italië. De stage wordt georganiseerd voor atleten vanaf cadet.

Deze stage is niet enkel een goede voorbereiding op het zomerseizoen; ze is ook een mooie gelegenheid om beter kennis te maken met de andere atleten (teambuilding).

Via deze link vind je alvast de folder met de nodige informatie!

Overtuigd? Ongetwijfeld! Schrijf je dan als de bliksem in door

  • Een ouder stuurt een mailtje naar kirsten_pierle@hotmail.com met daarin vermelding van de naam en voornaam van atleet die meegaat en de bevestiging dat de atleet mee mag.  Inschrijven kan tot vrijdag 7 januari 2022! 
  • Daarnaast moet ook het voorschot van 200 EUR/persoon voor 7 januari 2022 betaald te zijn. (zonder voorschot is inschrijving NIET geldig)

Inschrijven voor 7 januari 2022, wees er tijdig bij! We hopen op een massale reactie!

Nog niet overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op ons YouTube kanaal of de videoverslagen hieronder om te zien hoe zo’n stage eraan toe gaat! Wedden dat je zeker mee wil na het bekijken ervan?

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next
Sluit Menu