Finale Beker Van Vlaanderen 2018

Finale Beker Van Vlaanderen 2018

Klaar om aan de BVV te beginnen!

Zaterdag 15 september was het zover: de pupillen en miniemen meisjes namen in Sint-Niklaas deel aan hun 3e finale op rij van de Beker Van Vlaanderen! De verwachtingen waren iets minder hoog gespannen dan de voorbije jaren (want veel ‘1e jaars’), plaats 6 zou een geweldige prestatie zijn, met plaats 7 of 8 zouden we ook nog heel tevreden naar huis gaan.

Na een korte openingsceremonie en een kleine gezamenlijke opwarming begonnen onze meisjes er aan! Horden, 60m, kogel, hoog, ver, speer, 1000m, 300m, 150m, … na 8 van de 16 proeven te hebben afgelegd stonden we op de zesde plaats! Maar het beste moest nog komen! Bij de start van de laatste proef, de aflossing 4 x 60m/80m, stonden we op een gedeelde 2e plaats met AVToekomst! Wow!

Zouden we de fantastische prestatie van 2017 evenaren? Zouden we onverhoopt op plaats 3 kunnen eindigen? Of zou het de meest ondankbare plaats worden, net naast het podium? Bij de pupillen verliepen de wissels bij beide teams minder vlot dan gehoopt… De spanning steeg! Gelukkig liep het bij de miniemen meisjes als een sneltrein! Het resultaat: een schitterende en meer dan verdiende 3e podiumplaats! Wat een be-re-sterk team! En uiteraard ook ontzettend bedankt aan de trainers en de supporters voor de nodige ondersteuning! Een onvergetelijke dag om bijzonder trots op te zijn!

Sluit Menu