De fondgroep op ministage in Herentals, 28-30/03/2019

De fondgroep op ministage in Herentals, 28-30/03/2019

Met 14 van zijn atleten trok Guido het laatste weekend van maart naar Herentals. Sommigen noemden het een ministage, anderen beschouwden het als een teambuildingsweekend … What’s in a name, het werd een onvergetelijk (trainings)weekend!

Vrijdagavond verwachtten ze ons om 18 uur voor het avondmaal. Geen training dus die avond, wel een gezellig onderonsje in de sportkantine.

Zaterdagvoormiddag werkten we een training af in het bos. De training in de namiddag ging door op de piste met de focus op het uitlopen achteraf. Die focus werd echter verlegd naar het uitlopen richting het dichtstbijzijnde ijssalon. Want allemaal snakten we naar wat afkoeling na een intensieve training onder de eerste zonnestralen van het jaar.

Naast de 2 pittige trainingen op zaterdag was het soms zwoegen geblazen tijdens de avondactiviteit. Zo leverde een gepersonaliseerde versie van Times Up doordachte en hilarische taferelen op.

Op zondagvoormiddag stond er een oriëntatieloop op het programma. En in de namiddag doken we het zwembad in. Het amusante weekend sloot de jarige trainer af met een lekkere traktatie.

Herentals, see you next year!

Sluit Menu