Kampioenschap van Vlaanderen indoor Cad/Schol, Gent, 19/01/2020

Kampioenschap van Vlaanderen indoor Cad/Schol, Gent, 19/01/2020

Zeven cadetten en scholieren van RCT Atletiek namen tijdens het afgelopen weekend deel aan het Kampioenschap van Vlaanderen indoor in de topsporthal van Gent.
Goud en de bijhorende titel van Vlaams kampioen was er voor Lore De Taeye, die het polsstokspringen won bij de scholieren meisjes.
Eerstejaars cadet Laure Mondelaers maakte een sterk debuut bij het kogelstoten, waar ze met een PR van 11m72 de zilveren medaille wegkaapte.
Zilver was eveneens weggelegd voor Olivia Vanheusden, die met een PR het polsstokspringen bij de cadetten meisjes mee kleur gaf.
Nieuwkomer Maximo Oliva zette ook een zeer sterke prestatie neer tijdens het polsstokspringen bij de scholieren jongens. Na een spannende wedstrijd kon hij beslag leggen op een knappe tweede plaats.
Verder noteren we nog een PR polsstokspringen van scholier Simon Van Hemelryck, een finaleplaats en PR voor Laure Mondelaers op de 60 m horden, een PR voor Pauline Sweldens op de 200 m bij de cadetten meisjes, en een verdienstelijke 60 m van Paulien Lehaen (scholieren meisjes) en Pauline Sweldens.

Proficiat aan onze cadetten en scholieren voor deze mooie prestaties!

Sluit Menu