Oefenwedstrijd ROBA in Betekom op zaterdag 25/07/2020

Oefenwedstrijd ROBA in Betekom op zaterdag 25/07/2020

Op zaterdag 25 juli 2020 organiseert ROBA een oefenwedstrijd voor atleten vanaf pupil. Ook wij van RCT Atletiek zijn welkom op deze oefenwedstrijd in Betekom! We willen ROBA daarvoor van harte bedanken.

Hieronder vinden jullie het uurrooster en enkele belangrijke richtlijnen. Lees deze zeker grondig door! Het uurschema kan nog lichtjes wijzigen naargelang het aantal ingeschreven atleten.

Online inschrijven vooraf is verplicht! Daginschrijvingen worden NIET aanvaard.
Normaal gezien heb je een mail gehad met daarin een link naar de inschrijvingsmodule. Heb je deze mail niet ontvangen, dan mag je dat laten weten via een mailtje naar rct.communicatie@gmail.com en dan brengen we het in orde.

Inschrijven kan tot woensdag 22 juli!

Wacht echter niet te lang om in te schrijven, want ROBA heeft het max. aantal inschrijvingen voor deze oefenwedstrijd vastgelegd op 150!

Medewerkers gezocht!

Wij zoeken voor deze oefenwedstrijd nog 3 medewerkers van RCT die deze dag zelf mee (handgestopte) tijden willen opnemen aan de aankomst.
We hopen van harte dat er ouders of vrienden zijn die dat willen doen om deze oefenwedstrijd mee te helpen vlot te laten verlopen. Indien je dat wil doen, mag je dat laten weten via mailtje naar rct.communicatie@gmail.com . Ook als je maar een gedeelte van de dag kan komen helpen, mag je dat laten weten. Alvast een dikke merci daarvoor!

 

Sluit Menu