2e Ready? Set… Quiz

2e Ready? Set… Quiz

ONZE QUIZ IS VOLZET – JE KAN JE WEL OP DE WACHTLIJST ZETTEN DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN

Op zaterdag 30 november 2019 organiseert Racing Club Tienen Atletiek voor de tweede keer ‘Ready? Set… Quiz’, een algemene kennisquiz voor alle niveaus!

Verwacht een avond vol spanning, onverwachte wendingen en veel amusement, waarin we in 18 thema’s over de meest uiteenlopende onderwerpen polsen naar jullie al dan niet algemene kennis. Goed kunnen quizzen is zeker geen vereiste voor een plezante en ontspannende avond!

Onze quiz gaat door in de Manège in Tienen (Sint-Jorisplein 25, Tienen). De deuren gaan open om 19u00 en we starten met de quiz stipt om 20u. Ploegen mogen maximaal bestaan uit 5 personen en betalen een luttele som van 20 euro.
Inschrijven voor deze niet te missen quizavond gaat eenvoudig door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/rDx3ou7s82m5D2A77 .
Bij vragen kan je ons altijd bereiken via rct.communicatie@gmail.com.

 

Je krijgt steeds bevestiging van je inschrijving. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Trommel dus je vrienden, kennissen, familieleden, collega’s, buren en aanverwanten op, stel een ploeg samen, test je algemene kennis en verzeker je van een avond vol (ont)spanning. Wij hopen alvast op jullie komst.

De opbrengst van deze quiz wordt gebruikt om de dagelijkse werking van de club te ondersteunen en te verbeteren (huur accommodatie, aankoop materiaal, trainers, etc.).

Sluit Menu