RCT Atletiek @ Warmathon Leuven – 22/12/2019

RCT Atletiek @ Warmathon Leuven – 22/12/2019

Op zondag 22 december vindt voor de 5e keer de Warmathon plaats in Leuven in het kader van de Warmste Week. Dit jaar doen we als club mee aan het grootste solidaire sportevent van Vlaanderen. De warmathon is toegankelijk voor jong en oud!

Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt hiermee rechtstreeks dat goede doel waar jij alles voor wil geven.

Hoe schrijf je je in?
  1. Je schrijft je ZELF in! Doe dit op tijd, want andere jaren is dit loopevent redelijk snel volzet. Je doet dit via https://dewarmsteweek.be/warmathons/leuven waarbij je eerst je goed doel moet selecteren. Deelnemen aan de Warmathon kost 15 euro waarvan 10 euro naar het jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk om het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen doel extra financieel te steunen.
  2. Nadien stuur je een mailtje naar rct.communicatie@gmail.com met vermelding van het aantal personen die zullen meelopen en of je vervoer nodig hebt/eventueel kan rijden. Zo hebben we een idee wie er allemaal zal zijn.

Praktisch

  • De warmathon vindt plaats aan het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven.
  • We spreken om 14u af aan het Warmathondorp. Zorg ervoor dat je je clubtrui aanhebt!
  • Info over eventuele carpooling laten we weten wanneer we een idee hebben van het aantal deelnemers.
  • Vergeet zeker je identiteitskaart en e-ticket niet!
  • Het parcours zelf bedraagt 2,9 km en je kan zelf bepalen hoeveel rondjes je loopt.
  • De route en meer praktische info vind je op https://dewarmsteweek.be/warmathons/leuven

 

Zoveel goede doelen en geen idee welke je moet kiezen? Twee tips!

De Leuven Bears hebben vorig jaar één zeer groot team bijeengebracht brengen tijdens De Warmste Week: One Team Against Cancer. Ze willen zo andere kinderen helpen meer te bewegen en sporten na de ziekte.
One Team Against Cancer steunt de kinderkanker oudervereniging KiKOV-Leuven (UZ Gasthuisberg Leuven) om zo Leuvens onderzoek rond beweging en sport na de kankerbehandeling te steunen en faciliteren.

Indien je hen wil steunen, zoek dan naar ‘KiKOV-Leuven’ bij het kiezen van het goede doel tijdens de inschrijving! Alvast heel erg bedankt!

Graag ook jullie aandacht voor een goed doel waar Grand Slam Tienen zich achter zet. Zij steunen op 22 december op de warmathon een mooi project in Tienen, Begeleid wonen Tienen. Begeleid wonen is een vzw die ambulante ondersteuning biedt aan personen met een handicap. Als je dus nog geen idee hebt welk goed doel je het beste steunt, dan kan je zeker voor dit goed doel gaan.

We hopen op een massale deelname aan de Warmathon op 22 december!

Sluit Menu