Opschorting trainingen n.a.v. het Coronavirus – update 25/03/2020

Opschorting trainingen n.a.v. het Coronavirus – update 25/03/2020

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent het Coronavirus in Vlaanderen, neemt het clubbestuur de voorzorgsmaatregel om ALLE trainingen op clubniveau op te schorten tot en met vrijdag 1 mei 2020.

Wij volgen hiermee de richtlijnen van de federale overheid, stad Tienen en de Vlaamse Atletiekliga (VAL).

De VAL heeft ook beslist om alle atletiekwedstrijden op piste en op de weg af te lassen t.e.m. 10 mei 2020. Meer info vind je hier: http://www.atletiek.be/nieuws/officiele-berichten-24-3-2020.

Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Het clubbestuur heeft in samenwerking met de clubtrainers voor alle atleten een trainingsprogramma voorzien. De bedoeling is dat je dit programma individueel volgt of samen met één andere persoon (vriend, vriendin of familielid). Hou alleszins voldoende afstand met andere personen en volg nauwgezet de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Coronavirus. Dit trainingsprogramma is aangepast voor iedere groep en iedere leeftijd. Het zal verspreid worden via e-mail door onze communicatiegroep. Het is uiteraard geen must om dit programma te volgen. Als club willen we onze atleten helpen en bieden we enkel de nodige ondersteuning om de conditie op peil te houden tijdens deze periode. We wensen ook onze clubtrainers te bedanken voor het opstellen van deze trainingsprogramma’s.

Het clubbestuur van RCT Atletiek

Sluit Menu